Moment del video de Pol Mallafré amb la seva dona, Àngela (BBC Reel)

Com és el confinament amb una nena de 4 anys, el vídeo viral d'un català per a la BBC

El curt documental emès per la BBC Reel explica amb tendresa i humor el dia a dia confinats del youtuber Pol Mallafré, la seva dona, Angela Monge, i la seva filla, de 4 anys

Actualitzat

"La realitat del confinament amb una nena de 4 anys" ("The reality of confinement with a four-year-old") és el nom del curmetratge documental emès per la BBC que s'ha fet viral a les xarxes. El youtuber terrassenc Pol Mallafré, creador del canal d'humor "Mockudramas", a Youtube, explica amb humor i tendresa com estan passant el confinament amb l'Angela Monge, la seva dona, i la seva filla, la Vera, de 4 anys.

 

El curtmetratge forma part de la sèrie que el canal britànic BBC Reel està fent sobre els efectes del confinament pel coronavirus al món.

 

 

El muntatge original, fresc i divertit, d'uns 6 minuts de durada, explica el dia a dia de la família, molt marcat per les necessitats de la filla petita. Un relat brillant, tendre i reflexiu dels primers 15 dies de quarantena. Com han canviat els costums, els espais, el seu ús, noves maneres de relació més pròximes i intenses. Les incomoditats, però també la satisfacció d'estar més temps, -tot el temps-, amb els fills, amb la parella, el fet de compartir-ho tot i de buscar els espais propis.

 

"Com que no puc sortir em menjo un gelat"

El confinament ens fa pensar i valorar, el que es té, la manera com es viu i les prioritats que imposa la societat. Aquest reportatge també reflexiona sobre aquesta situació.

Mallofré diu en un moment del curtmetratge:"Sento que estic exactament on haig de ser", malgrat les ganes de sortir i abraçar amics i familiars.

La reflexió infantil que resumeix la situació la fa la Vera amb una frase: "Com que no puc sortir, em menjo un gelat". Una frase que el Pol tradueix:

"D'acord no puc sortir però tot el que necessito i desitjo ho tinc aquí."

Una visió sincera i amb sentit de l'humor i possiblement molt similar a tant d'altres llars catalanes. I que no perd l'optimisme.

 

Altres reflexions a la xarxa

La congressista de Nova York, Alexandria Ocasio-Cortez ha aprofitat el reportatge per recordar que tenir cura dels fills és una feina i que sovint és mal pagada. Ocasio espera que el confinament serveixi per valorar aquestes feines, que sovint "no estan prou pagades".

 

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Viral Xarxes socials
Anar al contingut