La immobiliària Reyal Urbis, la que més deu a Hisenda, amb més de 350 milions d'euros
La immobiliària Reyal Urbis, la que més deu a Hisenda, amb més de 350 milions d'euros

Clubs esportius, famosos i immobiliàries, la llista de morosos amb Hisenda

Consulta la llista sencera de morosos amb Hisenda

RedaccióActualitzat

Hisenda ha actualitzat la seva llista de morosos. Són un total de 4.549 empreses i particulars que deuen a Hisenda 15.400 milions d'euros. 

Encapçala la llista, per quantitat, la immobiliària Reyal Urbis, que deu a Hisenda més de 350 milions d'euros. Completen el rànquing Oceanus Marítim Limited i Nozar.

La llista completa de morosos amb Hisenda

La societat Oceanus Marítim, amb seu a l'illa de Man i propietària d'un dels principals iots del món, té un deute amb Hisenda de 227 milions.

Nozar, també una immobiliària, deu 198 milions, Sacyr, que sortia l'any passat amb 115 milions de deute, ha sortit de la llista.

És la tercera vegada que l'Agència Tributària publica els noms de les persones i empreses que li deuen diners.

Clubs, famosos i immobiliàries

Immobiliàries, constructores, aeroports, autopistes i companyies de viatges. Són els zombis de la crisi econòmica, empreses en molts casos liquidades o en fallida, però amb un deute que encara pesa sobre l'Agència Tributària.

Noms com Viajes Marsans, Marina d'Or, Spanair, Grand Tibidabo o les radials de Madrid i els aeroports de Castelló i Ciudad Real perduren a la llista.

i apareixen per primera vegada les empreses Unipost, Caramelo o Reig Martí. També el Club Esportiu Castelló. O el col·laborador televisiu Kiko Matamoros.

Hi ha noms que es repeteixen respecte a les llistes anteriors. Per exemple, el de l'exbanquer Mario Conde o l'empresari i expresident del Reial Madrid Lorenzo Sanz.

Del món del futbol es mantenen l'exfutbolista argentí del Barcelona Gabi Milito (1,8 milions), a més d'equips de futbol com el Recreativo de Huelva (12,5 milions), el Reial Múrcia (10,8 milions), l'Elx Club de Futbol (10,5 milions) o el Racing de Santander (9,2 milions).

Han sortit de la llista de morosos el futbolista Dani Alves, el pilot Dani Pedrosa, el Joventut de Badalona o Canal Nou.

La família Ruiz-Mateos segueix tenint deutes amb Hisenda, amb Nueva Rumasa (8,9 milions), Dhul (2,2 milions) i la societat José María Ruiz-Mateos (1,9 milions).

Lleuger descens

Els 4.549 deutors són un 4,5% menys que en la llista anterior. El deute, d'uns 15.400 milions d'euros el 31 de desembre del 2016, és 2% menys que mig any abans.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut