El nou edifici de Clínica Girona
El nou edifici de Clínica Girona

Clínica Girona es traslladarà a la nova seu per Setmana Santa

ACN Girona - Clínica Girona es traslladarà a la nova seu de la carretera de Barcelona, finalment, per Setmana Santa. El centre ho ha anunciat en un comunicat després de mesos d'entrebancs per les dificultats de trobar materials per fer els acabats de l'edifici. El trasllat es farà per aquestes dates aprofitant la baixa activitat assistència. A hores d'ara, s'estan fent les proves de les instal·lacions i la previsió és que a partir del 18 d'abril ja estigui plenament operativa. El seu gerent Carles Espígol diu que no han volgut córrer i han esperat per assegurar-se que tot estigués apunt.

També assegura que el retard en l'obertura ha estat inferior al que preveien i ho ha atribuït a la "crisi mundial provocada per la pandèmia" que ha provocat una "manca de subministraments que ha comportat a nivell global".

"Amb aquestes noves instal·lacions els ciutadans i ciutadanes de les comarques gironines guanyen un gran centre sanitari, un hospital modern, absolutament accessible, confortable i eficient, amb el personal de sempre i amb el tracte més humà", assegura Espígol. En aquest sentit, afegeix que el centre comptarà amb la tecnologia més innovadora per "fer present a Girona la medecina del futur".

La nova Clínica Girona és un projecte arquitectònic de PMMT arquitectes i els treballs de construcció han estat obra de la UTE liderada per Construccions Rubau, juntament amb Agefred. El centre, ubicat a la carretera de Barcelona, triplica la superfície actual passant de 13.000 metres quadrats a 41.000. L'obra ha comptat amb un pressupost d'uns 65 milions d'euros (MEUR).

Anar al contingut