Oriol Pujol i Pere Navarro han fet aquestes declaracions durant l'Aplec del Caragol, a Lleida
Oriol Pujol ha parlat sobre Bankia durant l'Aplec del Caragol
Barcelona

CiU reclama que Catalunya Caixa rebi el mateix tracte que Bankia

El secretari general de Convergència, Oriol Pujol, ha reclamat que Catalunya Caixa rebi el mateix tracte que Bankia, una petició que també va fer divendres el president Artur Mas al ministre De Guindos, segons revela "La Vanguardia". El líder del PSC, Pere Navarro, ha retret al president de la Generalitat que no s'hagi interessat per les caixes catalanes abans.

RedaccióActualitzat
Oriol Pujol ha declarat que "en el pitjor dels casos", donat que el tema "no és agradable ni satisfà ningú", el que es pretén és "que Catalunya Caixa tingui el mateix tracte per part de l'Estat que el que es dóna a Bankia". El secretari general de Convergència ha afirmat sobre aquest tema que "en cap cas voldríem que l'aneguet lleig de tot aquest procés pogués acabar sent Catalunya Caixa".

Per la seva banda, el primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha criticat del govern de Catalunya que no s'hagi interessat abans per les entitats catalanes. "Estem veient que aquesta xarxa de caixes d'estalvi catalanes ha desaparegut", ha dit Navarro. "I hem vist que han desaparegut amb el govern del president Mas mostrant-hi molt poc interès. Per tant, benvingut l'interès per les entitats financeres, però probablement arriba massa tard", ha retret el líder socialista.
Anar al contingut