CDC vidres trencats
Barcelona

CDC denuncia els atacs vandàlics contra una desena de locals del partit

Les accions han generat vidres esquerdats, empaperats i amb pintades que demanen la llibertat dels dos joves empresonats del 29-M

RedaccióActualitzat
Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha denunciat públicament els atacs que diverses seus d'agrupacions locals han patit en els darrers dies en el marc de la campanya de suport als dos joves que es troben en presó preventiva pels fets de la vaga general. Segons Convergència, fins a cinc seus d'agrupacions locals de Barcelona ciutat i quatre més d'arreu de Catalunya han patit aquest tipus d'atacs en els darrers dies. Les accions han donat com a resultat vidres esquerdats, empaperats i amb pintades que demanen la llibertat d'Andreu C. i Rubén M., empresonats des de fa una setmana. CDC ha demanat que la justícia "sigui implacable en la persecució dels agressors".

CDC assegura que les agressions s'han comès a plena llum del dia i amb militants i simpatitzants al seu interior. En aquest sentit, demana que "se sigui implacable en la persecució d'aquests actes violents que fomenten l'odi i la por entre la ciutadania".

En els darrers dies, fins a cinc seus de la ciutat de Barcelona han sofert desperfectes materials. En concret, es tracta dels locals que CDC té a la  Dreta de l'Eixample-Sagrada Família, Sants-Montjuïc, Gràcia, Nou Barris i Horta Guinardo.

D'altra banda, quatre seus d'agrupacions locals més han sofert atacs, concretament a Mataró, Premià de Mar, Sabadell i Igualada.

A més, CDC ha denunciat que el president de la Federació de CDC de Barcelona, Jordi Martí, ha estat víctima d'intents d'agressió, assetjament, insults i amenaces.

Anar al contingut