L'helicòpter ha caigut a l'altura del Camp de les Nacions, una zona pròxima a IFEMA (EFE/Francisco Javier López)
L'helicòpter ha caigut a l'altura del Camp de les Nacions, una zona pròxima a IFEMA (Europa Press/Matias Chiofalo)
Madrid

Cau un helicòpter amb dos ocupants en plena M-40 de Madrid

Els ocupants del vehicle han estat traslladats a l'hospital, un amb un traumatisme cranioencefàlic lleu i l'altre amb una possible fractura de fèmur

RedaccióActualitzat

Un helicòpter privat amb dues persones a bord ha caigut aquest divendres al matí en plena M-40 de Madrid, per causes que a hores d'ara encara s'estan investigant.

L'accident ha provocat un traumatisme cranioencefàlic lleu a un dels ocupants i una possible fractura de fèmur a l'altre, mentre que el conductor d'un vehicle que circulava per la via s'ha tallat quan s'han trencat vidres a conseqüència de l'impacte.

El succés ha tingut lloc al quilòmetre 6 de l'M-40, a l'altura del Camp de les Nacions, en una zona pròxima a IFEMA, on aquests dies s'ha celebrat la fira d'aviació European Rotors. El vehicle accidentat estava exposat allà.

Les autoritats retiren l'helicòpter privat amb dues persones a bord que ha caigut en plena M-40 de Madrid
Les autoritats retiren l'helicòpter que ha caigut en plena M-40 de Madrid (Europa Press/Matias Chiofalo)

Diverses dotacions de Bombers de l'Ajuntament de Madrid i el SAMUR-Protecció Civil s'han desplaçat fins al lloc dels fets, i han ajudat un dels ocupants a sortir de l'helicòpter. Els dos ocupants han estat traslladats a l'hospital.

La Direcció General de Trànsit ha tallat un carril en cada sentit de l'M-40 per facilitar les tasques als serveis d'emergència i de retirada de l'aparell.

ARXIVAT A:
Comunitat de Madrid
Anar al contingut