Barcelona

Catalunya Sí que es Pot, la marca creada per a les eleccions del 27-S, desapareixerà

El líder d'Iniciativa Ernest Urtasun ha explicat a "Els matins" de TV3 que la intenció és deixar enrere la coalició electoral per crear un nou subjecte polític

RedaccióActualitzat

El líder d'Iniciativa Ernest Urtasun ha explicat a "Els matins" de TV3 que hi ha un debat obert sobre la marca Catalunya Sí que es Pot. Aquesta marca, creada per a les eleccions del 27-S, desapareixerà per donar pas a un nou subjecte polític. El nom no canviarà de cara als pròxims comicis del 26 de juny però podria fer-ho més endavant si, com voldria Iniciativa, es deixa enrere la coalició electoral per crear un nou subjecte polític.

Urtasun ha explicat que la idea és que es creï "un nou subjecte polític", creant una dinàmica "des de baix". El líder d'Iniciativa ha afegit que volen "apropar més gent que ara no està participant". Sobre el tema del nom de la marca creada per a les eleccions del 27-S ha dit que "tot això està a discussió" i "encara està obert".

L'eurodiputat i líder d'Iniciativa, confia en un acord entre Podem i Esquerra Unida per presentar-se junts a les eleccions del 26 de juny. A "Els matins" de TV3 ha reconegut diferències sobre les llistes, però creu que "els noms no seran un obstacle per arribar a un pacte que pot ser clau", diu, dins la política espanyola.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut