Cases de luxe a Barcelona: inversors catalans tornen amb força en un mercat elitista

Empresaris i famílies catalanes tornen a interessar-se per comprar -per a ús de vivenda habitual- cases i pisos de més de dos milions d'euros a Sarrià - Sant Gervasi, l'Eixample i el Gòtic

Cristina HerranzActualitzat

Si fa uns anys, qui invertia i comprava immobles de luxe a Barcelona eren sobretot americans, russos, anglesos, francesos, turcs i israelians, en els últims mesos, i després d'uns anys aturat per la crisi, ara s'està reactivant amb força el mercat local, segons fonts del sector. 

Empresaris i famílies catalanes tornen a interessar-se per comprar, -per ús de vivenda habitual-, cases i pisos de més de 2 milió d'euros. A la ciutat, se'n poden trobar fins i tot, per més de 12 milions d'euros. Els barris amb més demanda són Sarrià-Sant Gervasi, l'Eixample i el Gòtic

La immobiliària Lucas Fox, especialitzada en la venda de vivendes de luxe, ha registrat un augment de vendes del 58% en aquest primer trimestre respecte l'any anterior, i confirma que creix l'interès per part de clients locals. 

Creix la demanda de vivendes d'alt estànding a Barcelona i falta oferta. Això, en regles de mercat es tradueix en pujada de preus, al voltant del 10% aquest primer semestre respecte l'any passat. Justament, les agències de gestió patrimonial estan intensificant les campanyes per captar producte. 

Tot i la pujada de preus però, Barcelona s'està convertint en primera opció, al costat de grans ciutats com Nova York o Londres, per viure-hi, gràcies a l'atracció d'empreses internacionals, sumat a què hi ha més crèdit i els tipus d'interès estan al 0%. 

Visitem un pis de 4 milions d'euros en 360º

A Sant Gervasi, trobem un pis amb vistes a Turó Park. Preu: entre 4 i 5 milions d'euros. És una vivenda rehabilitada, de 450 metres quadrats, amb 6 dormitoris, 4 banys i 3 espais diferenciats de salons menjador.

La decoració i el disseny avantvanguardista fan d'aquest pis un luxe apte només per les butxaques més exclusives. Està en venda des de fa 6 mesos, i rep unes 3 visites al mes. Des de la immobiliària que en fa la promoció, calculen que el vendran abans que acabi l'any. 

Si ens mires des d'un mòbil, clica aquí i simplement movent el telèfon podràs passejar-te per les imatges. Pots passar d'una foto a l'altra, clicant la fletxa. També pots fer servir ulleres de realitat virtual.

Si ens mires des d'un ordinador, clica la imatge i mou el ratolí sense desclicar. Clica la fletxa per passar a la foto següent. Et recomanem que posis el visor de fotos a pantalla completa. Fes servir Firefox, Chrome o Safari.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut