Carlos Fabra sortint de la presó aquest divendres a la tarda (EFE)
Carlos Fabra sortint de la presó aquest divendres a la tarda (EFE)
Madrid

Carlos Fabra surt de la presó en aplicació del tercer grau

La Fiscalia Anticorrupció ha recorregut la decisió de la jutge de vigilància penitenciària que li ha concedit el tercer grau

RedaccióActualitzat

L'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra ha sortit aquest divendres, cap a un quart de sis de la tarda, de la presó d'Aranjuez en aplicació del tercer grau, que ha estat recorregut per la Fiscalia Anticorrupció. A partir d'ara, Fabra només haurà d'anar a la presó a dormir.

Fabra ha pogut sortir perquè la Junta de Tractament de la presó ha executat la decisió de la jutge de vigilància penitenciària del jutjat número 3 de Madrid de concedir-li el règim obert. La jutge ha argumentat que Fabra ha evolucionat favorablement, que ha pagat la major part de responsabilitat civil, té una condemna curta, més de 70 anys i poc risc de reincidència.

Justament avui, la Fiscalia Anticorrupció ha recorregut la decisió de la jutge, però l'aplicació del tercer grau és immediata en espera que es resolgui el recurs del ministeri públic.

Fabra compleix condemna des del desembre del 2014, condemnat a quatre anys per un frau fiscal de prop de 700.000 euros a Hisenda.

 

 

Anar al contingut