Desenes d'afectats han hagut de recollir les roses presencialment a les instal·lacions de l'empresa a Parets del Vallès (3Cat)
Parets del Vallès

Caos a Parets per recollir roses després que una empresa no ha pogut lliurar les comandes

L'empresa Roses Sant Jordi diu que una avaria informàtica ha impedit fer els enviaments i demana als clients que vagin a recollir les roses a la seva seu

RedaccióActualitzat

Desenes de persones s'han hagut de desplaçar aquest dilluns al vespre fins a l'empresa Roses Sant Jordi, a Parets del Vallès, per poder recollir les roses que havien encarregat per vendre aquest dimarts i encara no havien rebut.

L'empresa ha enviat un comunicat a les vuit del vespre d'aquest dilluns, poques hores abans d'arrencar Sant Jordi, on ha explicat que moltes comandes no s'han pogut enviar a causa d'una "caiguda general" del sistema informàtic de la distribuïdora que havien contractat i que l'única solució era anar a les seves instal·lacions.

Llargues cues a les instal·lacions de Roses Sant Jordi, a Parets del Vallès (3Cat)

Aquesta situació ha provocat un col·lapse a la seu de l'empresa, on s'han format cues d'almenys unes 150 persones. Entre els afectats hi ha representants d'empreses privades i també de moltes entitats sense ànim de lucre que havien escollit l'empresa Roses Sant Jordi per proveir-se de flors per a la diada d'aquest any.


En el comunicat, Roses Sant Jordi ha recomanat als afectats que anessin fins al local de Parets del Vallès per recollir les roses fins a les 22.30 i a partir de les 06.00 del matí. L'empresa ha advertit que els telèfons han quedat col·lapsats i que no atén trucades

Moll de l'empresa Roses Sant Jordi amb caixes de roses preparades, aquesta matinada de dimarts a Parets del Vallès (3cat)

Tot plegat s'ha convertit en llargues cues de cotxes esperant per recollir la seva comanda, cues que han arribat a la C-17.

L'empresa s'ha compromès a respondre totes les reclamacions "de la millor manera possible" en els pròxims dies.

Cua de cotxes esperant per recollir la comanda de roses, aquest dimarts de matinada a Parets del Vallès (3cat)

 

ARXIVAT A:
Sant Jordi
Anar al contingut