València

Camps diu que l'única dimissió que demana és la de Zapatero

El president valencià, Francisco Camps, ha tret importància al dinar que va mantenir dimecres en secret amb Mariano Rajoy per estudiar una sortida a la crisi pel "cas Gürtel". Camps, que ha qualificat la reunió de "molt agradable", ha esquivat les preguntes sobre si farà cessar algú del seu equip i ha assegurat que l'única dimissió que demana és la del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. Camps ha reclamat eleccions anticipades, s'ha mostrat convençut que Rajoy serà el pròxim president espanyol i ha dit que seria "el millor" per al País Valencià i per a Espanya.

Actualitzat
El president de la Generalitat Valenciana ha explicat que es reuneix amb Mariano Rajoy "com a mínim un cop al mes" i ha deixat entreveure que la reunió al parador d'Alarcón, a Conca, no va ser secreta perquè se'ls va acostar "molta gent" a saludar-los i van firmar "molts autògrafs".

Preguntat per si Rajoy li havia exigit alguna mesura dràstica després de l'informe policial que acusa els populars valencians de finançament irregular, Camps ha contestat que "la mesura més dràstica és que Zapatero convoqui eleccions generals com més aviat millor" perquè Espanya "necessita un canvi de rumb urgent".
Anar al contingut