Gran pla general de la reunió del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, amb els alcaldes i representants del pacte del Penedès Marí…
Gran pla general de la reunió del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, amb els alcaldes i representants del pacte del Penedès Marítim, el 14 de març del 2019 (horitzontal)

Calvet tanca la porta als reclams del pacte del Penedès Marítim i demana esperar a la vinyeta i la T-Mobilitat

Actualitzat

ACN El Vendrell.-El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha tancat la porta a les reivindicacions del pacte del Penedès Marítim, que exigeix la gratuïtat dels peatges de la C-32 pels veïns de la zona i una revisió del sistema tarifari del transport públic. En una reunió celebrada aquest dijous al Consell Comarcal del Baix Penedès, Calvet ha refusat les dues propostes, emplaçant els alcaldes, empresaris i plataformes veïnals a esperar-se a l'entrada en vigor de la vinyeta i de la T-Mobilitat. Per al conseller, aquestes dues mesures resoldran el "greuge intern" que pateixen el Baix Penedès i el Garraf. Els alcaldes, però, ja han advertit que no es conformen amb la resposta de la Generalitat i han assegurat que enduraran les seves reivindicacions fins que se'ls faci cas.

Anar al contingut