Calle marca en el seu debut i permet el Girona arrencar un punt davant el Recreativo de Huelva (2-2)

Han hagut de passar quatre mesos per poder veure Antonio Calle defensant la samarreta blanc-i-vermella però tanta espera ha valgut la pena. El davanter madrileny ha debutat aquest dissabte al Nuevo Colombino i ha permès el Girona sumar un empat sofert enfront el Recreativo de Huelva de Raül Agné. Calle, que ha començat el partit des de la banqueta, ha fet el definitiu 2-2 en el minut 64 després que els de Montilivi anessin a remolc dels andalusos al llarg de tot l'enfrontament.

Just el dia que, finalment, era inscrit com a jugador del Girona davant la Lliga de Futbol Professional, Antonio Calle demostrava amb un gol que pot ser un davanter decisiu per al conjunt de Montilivi.

L'ex del Nàstic ha permès el Girona salvar un punt en la visita a Huelva davant un Recre que ha confiat en Raül Agné per intentar acostar-se a la zona perillosa. Malauradament per als andalusos, ha estat el mateix Calle -ex també del degà del futbol espanyol- qui li ha complicat la vida fent el definitiu 2-2 ben entrada la segona part.

I això que el partit s'ha posat molt de cara per als locals quan, només començar, en el primer minut, Carmona obria el marcador. El gol ha fet mal als catalans, que no han sabut reaccionar i han patit excessivament durant la primera meitat. Els de Narcís Julià han estat més que discrets i amb prou feines han pogut xutar contra la porteria del Recreativo.

En tornar del descans, però, ha estat el conjunt català qui ha sacsejat l'enfrontament amb un nou gol matiner. Mgue, de cap, feia bona l'estratègia i signava l'empat a un provisional. Els de Raül Agné han reaccionat bé a la fuetada gironina i només cinc minuts després es tornaven a avançar en el marcador gràcies a un fort xut des de la frontal d'Álvaro Antón.

El Girona, lluitador com acostuma, s'ha resistit al resultat advers i de nou en una jugada d'estratègia ha salvat l'empat amb un gran cop de cap de Calle. Una rematada que ha significat el 2-2 i ha permès els catalans sumar un punt important.