L'acusada, Jung Yoo-jung, en la gravació d'una càmera de seguretat propera a casa de la víctima (Policia de Busan)
L'acusada, Jung Yoo-jung, en la gravació d'una càmera de seguretat propera a casa de la víctima (Policia de Busan)

Cadena perpètua per a una aficionada al true crime coreana que va matar "per curiositat"

L'acusada va buscar durant mesos possibles víctimes a l'atzar i va arribar a contactar amb una cinquantena de dones

RedaccióActualitzat

Un tribunal de Corea del Sud ha sentenciat a cadena perpètua Jung Yoo-jung, una noia de 23 anys, obsessionada amb les històries i sèries basades en crims reals, que va confessar haver mort una desconeguda "per curiositat". 

Feia temps que preparava un assassinat en primera persona per, segons ha confessat, "saber què se sentia"

La identitat de la víctima no s'ha fet pública. Només se sap que era una dona de 26 anys que vivia a Busan, una ciutat situada al sud del país.

Segons va provar la Fiscalia durant el judici, Jung Yoo-jung havia buscat possibles víctimes durant mesos, utilitzant una aplicació que posa en contacte un professor de totes les matèries amb possibles alumnes. La policia afirma que l'assassina es va centrar a buscar dones que s'avinguessin a fer classes al seu domicili. En va contactar més de cinquanta. 

Finalment, aquest mes de maig es va presentar a casa de la professora de Busan fent-se passar per una estudiant de secundària que necessitava fer classes de reforç d'anglès. Portava un uniforme escolar que havia comprat per internet, segons consta a l'acusació. 

Només entrar al domicili de la víctima la va atacar i la va apunyalar més de 100 vegades. Després va esquarterar el cos i el va repartir en diverses maletes. Va demanar un taxi i va transportar les maletes fins a un parc remot, on les va abandonar al costat d'un riu. 

Però el taxista va creure que actuava de forma sospitosa i, només deixar-la, va trucar la policia, que no va trigar a seguir el rastre del macabre homicidi.

La van detenir i quan la policia va escorcollar el seu pis i va investigar l'historial de navegació del seu ordinador van descobrir que feia mesos que buscava informació sobre possibles víctimes i de com desfer-se d'un cos sense deixar rastre. 

Però, malgrat que era molt aficionada a les sèries de crims reals, no va ser gaire curosa en els seus moviments. Segons la Fiscalia, no va fer res per passar desapercebuda davant les càmeres de seguretat que hi havia al voltant de la casa de la víctima. 

Durant el judici, Jung Yoo-jung va intentar que li rebaixessin la pena adduint que havia tingut al·lucinacions i que tenia trastorns mentals. Però el tribunal va rebutjar el seu argument perquè el crim estava planificat amb molt de detall. A més, segons el jutge, aquest crim ha commocionat el país i ha escampat la por entre la societat coreana que "tothom pot ser víctima d'un assassinat sense cap raó ni motiu". 

 

ARXIVAT A:
Judicial
Anar al contingut