Cada dia, un blog en català! Entra-hi!

El 3cat24 vol destacar la producció de la blogosfera catalana que es troba a internet. Ja va entrevistar els set guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2008 per conèixer una mica més qui hi ha darrere de cada blog.

Actualitzat
Amb la intenció de potenciar i donar a conèixer la blogosfera catalana, el 3cat24 va començar a destacar -des del 9 d'octubre i de dilluns a divendres- un blog d'autor, dedicat a diverses temàtiques: economia, poesia, cultura, periodisme, tecnologia, etc.

Gràcies a les recomanacions dels mateixos bloguers, que recomanen altres blogs que acostumen a seguir, i amb la intenció de crear xarxa, anem seguint la pista a l'ampli món de la producció en català a internet.

En aquesta pàgina hi acumulem tots els blogs recomanats fins a la data actual, per ordre d'aparició. I si voleu veure el blog recomanat del dia podeu clicar aquí

Juny 2010


· No hi ha enemic petit, pel periodista esportiu Joan Escofet, recomanat per Carolina.
· Hospitabulis, recomanat per Xavier.
· Turismefàcil. Turisme sense barreres. Cultura, natura, viatges. Per a persones amb mobilitat reduïda, per Sílvia i Josep.
· Pipa o Popa, ser mare, una opció de vida! Per Elisenda Reig.
· Wines and the city, per Meritxell Falgueras.
· Arquitectura Catalana, per 'Medit'.
· L'Escriptori. Espai Literari, per Eduard Ribera.
· La Muntanya Màgica, per Comtessa d'Angeville.
· El blog de les activitats de l'IPHES, per l'Institut Català d'Paleocologia Humana i Evolució Social.
· Apunts d'Infermeria, per anònim.
· Melomania, per Eduard Malgrat.


***Ajuda'ns a descobrir la blogosfera catalana. Deixa'ns als comentaris alguna recomanació de blog i la destacarem aquí.

** Pots consultar les recomanacions dels mesos d'octubre, novembre i desembre del 2008. També les d'enguany: gener del 2009, febrer del 2009, març del 2009, abril del 2009, maig del 2009, juny del 2009, juliol del 2009, agost del 2009, setembre del 2009, octubre del 2009, novembre del 2009, desembre del 2009, gener del 2010, març del 2010, abril del 2010 i maig del 2010.

*** Seguint les vostres recomanacions, ara els blogs catalans també a través d'RSS. Per seguir-los, entra aquí.
Anar al contingut