Cada dia, un blog en català! Entra-hi!

El 3cat24 vol destacar la producció de la blogosfera catalana que es troba a internet. Ja va entrevistar els set guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2008 per conèixer una mica més qui hi ha darrere de cada blog.

Actualitzat
Amb la intenció de potenciar i donar a conèixer la blogosfera catalana, el 3cat24 va començar a destacar -des del 9 d'octubre i de dilluns a divendres- un blog d'autor, dedicat a diverses temàtiques: economia, poesia, cultura, periodisme, tecnologia, etc.

Gràcies a les recomanacions dels mateixos bloguers, que recomanen altres blogs que acostumen a seguir, i amb la intenció de crear xarxa, anem seguint la pista a l'ampli món de la producció en català a internet.

En aquesta pàgina hi acumulem tots els blogs recomanats fins a la data actual, per ordre d'aparició. I si voleu veure el blog recomanat del dia podeu clicar aquí

Maig 2010


· Crisialsmitjans, de periodisme i les dificultats que travessa la professió per la crisi econòmica actual.
· Laboratori de cuina, receptes sanes per al benestar físic i emocional.
· Petit & small but gran & big, per la Silvieta.
· Curiositats musicals, per la Iona, recomanat per en David.
· El racó dels meus somnis, per en Pere Soler, recomanat per l'Eva.
· T6 Pks Photo, un blog de fotografia.
· Buscaciència, l'agenda de la cultura científica.
· Joansansa, per Joan Sansa, recomanat per Xavier.
· Koalasteam, escrit per l'equip dels koales i recomanat per T6KSPhoto.

***Ajuda'ns a descobrir la blogosfera catalana. Deixa'ns als comentaris alguna recomanació de blog i la destacarem aquí.

** Pots consultar les recomanacions dels mesos d'octubre, novembre i desembre del 2008. També les d'enguany: gener del 2009, febrer del 2009, març del 2009, abril del 2009, maig del 2009, juny del 2009, juliol del 2009, agost del 2009, setembre del 2009, octubre 2009, novembre 2009, desembre 2009, gener 2010, març 2010 i abril 2010.

*** Seguint les vostres recomanacions, ara els blogs catalans també a través d'RSS. Per seguir-los, entra aquí.
Anar al contingut