Cada dia, un blog en català! Entra-hi!

El 3cat24 vol destacar la producció de la blogosfera catalana que es troba a internet. Ja va entrevistar els set guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2008per conèixer una mica més qui hi ha al darrere de cada blog.

Actualitzat
Amb la intenció de potenciar i donar a conèixer la blogosfera catalana, el 3cat24 va començar a destacar -des del 9 d'octubre i de dilluns a divendres- un blog d'autor, dedicat a diverses temàtiques: economia, poesia, cultura, periodisme, tecnologia, etc.

Gràcies a les recomanacions dels mateixos bloguers, que recomanen altres blogs que acostumen a seguir, i amb la intenció de crear xarxa, anem seguint la pista a l'ampli món de la producció en català a internet.

En aquesta pàgina hi acumulem tots els blogs recomanats fins a la data actual, per ordre d'aparició. I si voleu veure el blog recomanat del dia podeu clicar aquí.

  Març 2010

· A peu coix, de Núria Saguès
· Variacions, el món segons Pep Montes, recomanat per Xavier Cusell
· Bloc de Camp, de Isaac Camps Gamundi
· Olor de xocolata, recomanat per David Pradas
· biTer, el bloc de les biblioteques públiques de Terrassa
· Paucanaleta, Estratègia electoral, política i empresarial, recomanat per @erovira
· Espigall digital, societat, política i actualitat, amanit amb molt de vinagre i un petit toc d'humor.
· La llanterna màgica, bloc de cinema per Roger Morales i Puig, recomanat per Carles Sala.
· Totibloc, ara va de bàsquet per Jordi Valls.
. CD2, Centre de Documentació en Cooperació al Desenvolupament, recomanat per Enric.
· Hoceratinuotis, per Joan Carreras Martí, recomanat per Joan.***Ajuda'ns a descobrir la blogosfera catalana. Deixa'ns en els comentaris alguna recomanació de blog i la destacarem aquí.

** Pots consultar les recomanacions dels mesos d'octubre, novembre i desembre del 2008. També les d'enguany: gener del 2009, febrer del 2009, març del 2009, abril del 2009, maig del 2009 i juny del 2009, juliol del 2009, agost del 2009, setembre del 2009, octubre 2009, novembre 2009, desembre 2009 i gener 2010.

*** Seguint les vostres recomanacions, ara els blogs catalans també a través d'RSS. Per seguir-los, entra aquí
Anar al contingut