Cada dia, un blog en català! Entra-hi!

El 3cat24 vol destacar la producció de la blogosfera catalana que es troba a internet. Ja va entrevistar els set guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2008 per conèixer una mica més qui hi ha darrere de cada blog.

Actualitzat
Amb la intenció de potenciar i donar a conèixer la blogosfera catalana, el 3cat24 va començar a destacar -des del 9 d'octubre i de dilluns a divendres- un blog d'autor, dedicat a diverses temàtiques: economia, poesia, cultura, periodisme, tecnologia, etc.

Gràcies a les recomanacions dels mateixos bloguers, que recomanen altres blogs que acostumen a seguir, i amb la intenció de crear xarxa, anem seguint la pista a l'ampli món de la producció en català a internet.

En aquesta pàgina hi acumulem tots els blogs recomanats fins a la data actual, per ordre d'aparició. I si voleu veure el blog recomanat del dia podeu clicar aquí.

 Desembre 2010

. Crònica d'una recerca i Odissea d'una Troballa, recomanat per Sílvia
. Soul, recomanat per Soul
. MiLLoringlix, nanolliçons d'anglès per a catalanoparlants
. Mac Lleida, grup d'usuaris Mac de les terres de Lleida
. Pàgina Ebrenca, blog literari especialitzat en llibres i autors de les Terres de l'Ebre
. Sala de Premsa La Galera, recomanat per la Laura García
. Casa de VbN, articles de Rafael Vallbona
. Com gotes a l'oceà, d'Eduard Muntaner i Perich
. Blog de meravelles, d'Oriol Andrés
. I encara gràcies podcast, què esperaves per 0 euros?
. Poems&blogs, contribuïdors diversos
. TecnolONGia, de Jaume Albaigès. Les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions a les Organitzacions No Lucratives
. Artsdidactica.info, recomanat per 'joansorolla'
. Vigood, de Xavier Bassa i Valls
. El barber d'en Billy Corgan, recomanat per 'Mark'

 
***Ajuda'ns a descobrir la blogosfera catalana. Deixa'ns als comentaris alguna recomanació de blog i la destacarem aquí.

** Pots consultar les recomanacions dels mesos d'octubre, novembre i desembre del 2008. Les del 2009: gener , febrer , març, abril , maig , juny , juliol , agost , setembre , octubre , novembre , desembre . I també les d'enguany: gener, març, abril, maig, juny, juliol, agostsetembre, octubre i novembre.


*** Seguint les vostres recomanacions, ara els blogs catalans també a través d'RSS. Per seguir-los,
Anar al contingut