Diana Quer és la jove madrilenya de 18 anys desapareguda a la Corunya
Diana Quer és la jove madrilenya de 18 anys desapareguda a la Corunya
La Corunya

Busquen una noia madrilenya desapareguda fa una setmana a la Corunya

Diana Quer, de 18 anys, va ser vista per última vegada la matinada de dilluns, quan tornava sola a casa després de passar la nit a les festes del poble

RedaccióActualitzat

Continua sense trobar-se cap indici de la noia madrilenya que fa 7 dies va desaparèixer al municipi gallec d'A Pobra do Caramiñal, a la Corunya. Diana Quer, de 18 anys, va ser vista per última vegada la matinada de dilluns, quan tornava sola a casa després de passar la nit a les festes del poble. La jove va enviar un whatsapp a un amic en què li deia que hi havia un home que la cridava.

Els equips de recerca tornen a pentinar aquest dilluns tota la zona al voltant d'on la família de la noia té la casa d'estiueig. Tot i això, la recerca s'ha ampliat fora de la comunitat perquè, segons la delegació del govern, la Diana podria haver sortit de Galícia. Els seus familiars neguen una absència voluntària i estan segurs que "està retinguda per algú". La família ha informat que a la casa d'estiueig han localitzat el DNI de la jove i que la noia no portava targetes de crèdit en el moment de la desaparició. La Guàrdia Civil manté obertes totes les vies d'investigació.

Anar al contingut