El lloc on hi va haver l'accident a l'Hotel Princesa Sofía al gener
El lloc on hi va haver l'accident a l'Hotel Princesa Sofía al gener
Barcelona

Barcelona precinta les obres de l'Hotel Princesa Sofía per no tenir llicència

L'ajuntament ha obert un procediment sancionador que pot acabar amb una multa de 3.000 euros

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Barcelona ha precintat les obres de reforma de l'Hotel Princesa Sofía perquè no tenen llicència. El consistori ha obert un procediment sancionador contra els propietaris de l'establiment, que pot acabar amb una multa de tres mil euros.

Arran d'un accident laboral que va provocar tres ferits, l'ajuntament va detectar a finals de gener que s'estava fent una reforma integral de l'edifici sense haver demanat la corresponent llicència.

Els propietaris només havien presentat una notificació d'obres. Tot i els requeriments municipals, no es van aturar les obres i el 3 de maig el consistori va procedir a precintar-les, un fet que ara s'ha sabut.

Després de gairebé un mes i mig, els propietaris han presentat tota la documentació necessària i d'aquí uns deu dies aproximadament podrien obtenir la llicència.

Tot i el precintment de les obres, l'ajuntament ha permès que es mantinguessin les reformes a la planta baixa de l'edifici perquè considera que amb la simple comunicació que es va fer ja n'hi ha prou.

Anar al contingut