Els llums de Nadal al passeig de Gràcia
Els llums de Nadal al passeig de Gràcia (Europa Press/Alberto Paredes)

Barcelona pren mesures per frenar l'allau de fotos de Nadal al passeig de Gràcia

S'han posat cintes als laterals perquè la gent no salti al centre de la calçada, a més de destinar-hi més agents de la Guàrdia Urbana

RedaccióActualitzat

Els llums de Nadal del passeig de Gràcia de Barcelona fan tan bonic que s'han convertit en un maldecap per a la circulació dels cotxes i autobusos i també dels vianants. Encara més important que veure-ho és fer-se la foto per lluir-la a les xarxes socials i, per tant, la gent salta en massa al mig del passeig quan tenen el semàfor verd perquè la imatge quedi ben centrada i amb la millor perspectiva.

El problema és que molts encara estan entretinguts amb la foto quan el semàfor canvia a vermell i els tocaria passar als vehicles.

Aquests dies de pont la situació ha arribat a un punt que l'Ajuntament de Barcelona ha decidit prendre mesures perquè la gent no envaeixi la calçada.

Ara hi ha més agents uniformats de la Guàrdia Urbana, per dissuadir les persones que es volen fer la foto, i també han optat per posar cintes entre els arbres per impedir que baixin a la calçada per qualsevol punt i no només als passos de vianants.

 

Segons l'Ajuntament, "la situació està controlada en aquests moments i amb aquestes mesures", però també demanen "prudència a la ciutadania" i recorden que cal respectar la senyalització i sobretot els semàfors, per evitar escenes com les que es poden veure a les xarxes:

 

ARXIVAT A:
Nadal
Anar al contingut