La vocació per la neteja l'ha portat a viatjar pels Estats Units i el Regne Unit, entre altres llocs (@aurikatariina)

Auri Katariina, la tiktoker que neteja gratis cases d'arreu del món: "És el paradís"

La influencer té uns 8 milions de seguidors i es paga els viatges amb patrocinadors i anunciants

Actualitzat

Una creadora de continguts de TikTok finlandesa es dedica a netejar gratuïtament cases d'arreu del món. Auri Katariina té gairebé 8 milions de seguidors en aquesta xarxa social, on es defineix com la reina de la neteja.

La passió per la neteja l'ha portat a viatjar per indrets com els Estats Units o el Regne Unit, entre d'altres.

Els vídeos que publica arrenquen amb l'angúnia de la brutícia i el desordre extrems, escampats per lavabos, cuines i altres estances. En canvi, acaben amb l'alleujament d'una notable millora higiènica. Unes imatges que sovint acumulen més de 20 milions de visualitzacions.

@aurikatariina

MY DREAM

♬ Unholy - Remix - ROSE BEAT


En les frases sobreimpreses a les imatges, la particular influencer deixa anar sentències com "la netedat és llibertat".

El més habitual és que tituli les publicacions amb noms com "El meu somni" o "La neteja més memorable". També fa afirmacions com ara que durant el xafarranxo contra els gèrmens se sent "al paradís".

@aurikatariina

The most memorable cleaning 🥺

♬ Explore the World - Brainheart & Sis


En altres vídeos especifica que ajuda a netejar les cases de col·lectius vulnerables, com persones amb discapacitats o bé d'edat molt avançada. De vegades ha donat un cop de mà a persones "massa deprimida per netejar":

"La gent a qui visito sovint està lluitant i volen que alguna cosa canviï, així que els ajudo a fer el primer pas. Molts m'envien missatges després de mesos o anys i em demostren que han pogut mantenir la casa neta. És genial."

 

Deixar la feina per dedicar-s'hi en exclusiva

Auri Katariina, de 29 anys, explica que va començar a publicar vídeos a les xarxes socials i que es van convertir en un èxit instantani

Aquesta vocació per deixar lluents totes les habitacions d'una casa va arrencar quan va ajudar una mare vídua amb tres infants a ordenar la casa. Li va agradar tant l'experiència que va començar a penjar vídeos amb consells i trucs de neteja.

Molta gent va començar a demanar-li ajuda i ho va trobar tan gratificant que ho va seguir fent. Primer, ho va compaginar amb la feina durant uns cinc anys, però l'estiu passat la va deixar. Així ho ha afirmat en diverses entrevistes a agències i mitjans britànics, com la BBC

La tiktoker en plena neteja en una de les llars que visita (@aurikatariina)

Productes de neteja "molt bàsics"

La finlandesa detalla que per fer brillar la casa fa servir productes molt bàsics, com vinagre, sabó de plats o netejador de forn. "No tinc por de la brutícia, la brutícia té por de mi", escriu a Twitter.

Sempre proveïda d'uns llampants guants de color rosa, no hi ha dutxa, cuina o vàter que se li resisteixi.

Ja fa temps que la tiktoker té anunciants i patrocinis, sobretot de fabricants de productes de neteja. Amb aquests diners cobreix les despeses del viatge i la manutenció, i assegura que no cobra ni un cèntim als destinataris dels seus serveis.

 

ARXIVAT A:
FinlàndiaTikTok
Anar al contingut