Atrapats in fraganti amb 3 tones d'haixix en un veler a Santa Margarida de Roses

Una investigació policial ha aconseguit identificar com treballava la xarxa: amarraven el veler, descarregaven la droga i la transportaven fins a una casa particular en cotxes

Actualitzat

Troballa de grans dimensions a Santa Margarida de Roses. Un veler amarrat als canals de Santa Margarida de Roses, a l'Alt Empordà, portava tres tones d'haixix, la troballa més gran a la Costa Brava dels últims anys

El Servei de Vigilància Duanera (SVA) va interceptar l'embarcació dimecres a la nit, però feia temps que es treballava en una investigació que ha permès destapar una xarxa de traficants que operava en veler i feia arribar la droga a una casa particular.

Un cop amarrats a Santa Margarida, la descarregaven i la carregaven en vehicles per distribuir-la.
 

Atrapats 'in fraganti'

L'operatiu policial va ser dissenyat per agafar-los per sorpresa. Per això, la nit de dimecres a dijous els van enxampar 'in fraganti' mentre descarregaven la droga del veler.

Quan es van adonar de la presència dels agents, alguns dels traficants van saltar a l'aigua i després van haver de ser rescatats per les forces policials. 

Fins al moment, l'operatiu s'ha saldat amb sis detinguts, alguns dels quals atrapats en el mateix moment i d'altres identificats durant la investigació i detinguts posteriorment. 

El dispositiu, però, no està tancat i no es descarten més detencions.  

 

ARXIVAT A:
DroguesCànnabis
Anar al contingut