La policia italiana busca a hores d'ara els fugitius (iStock)

Assalt de pel·lícula a Sardenya: fusells kalàixnikov, furgons blindats i un botí de 4 milions

Un grup d'entre vuit i deu persones vestides amb roba militar han atracat els furgons en una concorreguda carretera estatal de l'illa

RedaccióActualitzat

Poc abans de dos quarts de vuit del matí d'aquest dimecres es produïa a l'illa de Sardenya un assalt propi d'una pel·lícula d'acció: un grup d'entre vuit i deu persones vestides amb roba militar i armades amb fusells kalàixnikov tallaven la circulació en una concorreguda carretera, atracaven tres furgons blindats i s'enduien el botí.

Segons el mitjà italià Corriere della Sera, els fets van passar en una via estatal --a uns 25 quilòmetres de la localitat de Sassari-- i prop d'un supermercat, des d'on es va poder alertar a la policia.

En un primer moment, el grup de bandolers va bloquejar la calçada amb una cadena i claus escampats per l'asfalt. A continuació, dos encaputxats amb uniformes paramilitars van parar un camió compactador d'escombraries i en van fer baixar el conductor a punta de pistola.

Així mateix, els assaltants van col·locar el vehicle de costat i li van calar foc per bloquejar l'accés. Tot plegat va ocasionar xocs entre altres automòbils i que s'escampés el caos i el terror entre els conductors.
 

Tiroteig per frenar el comboi

Poc després, van arribar els tres furgons blindats de l'empresa de seguretat Vigilpol: l'objectiu dels assaltants. I en aquell moment, va començar un tiroteig per frenar el comboi.

El primer dels vehicles va xocar contra els obstacles i el conductor en va resultar greument ferit. Els altres dos furgons van ser aturats i un dels guardes de seguretat va endur-se un tret a la cama.

Finalment, els delinqüents van aconseguir emportar-se caixes amb diners en efectiu dels vehicles blindats, els quals van perforar amb serres circulars.

 

ARXIVAT A:
Itàlia
Anar al contingut