Inés Arrimadas, en l'acte de Ciutadans de la Diada a Barcelona
Barcelona

Arrimadas: "Hem estat expulsats de la festa que hauria de ser de tots"

Rivera creu que el referèndum de l'1-O és un "cop a la democràcia com l'octubre del 34"

RedaccióActualitzat

Ciutadans, que no ha estat present en la tradicional ofrena floral de la Diada al monument a Rafael de Casanova, ha fet el seu propi acte a Barcelona entre els seus seguidors.

Amb el lema "Caminem Junts", han volgut reivindicar des del Moll de la Marina, la unitat i la convivència dels catalans. Hi han participat la majoria de càrrecs de la formació com parlamentaris, regidors o diputats.

Per la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, els no independentistes han estat expulsats de la Diada:

"A Catalunya, la majoria social que no és independentista està expulsada de la festa que hauria de ser de tots".

Arrimadas també ha insistit en què tothom ha d'estar sotmès a la llei i ha demanat suport a la moció de censura que ha dit que vol presentar contra l'actual president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Segons ella, Puigdemont és l'únic "responsable" de les conseqüències que es derivin del "xoc entre catalans" que està provocant el referèndum.

 

També hi ha intervingut el líder estatal de la formació taronja, Albert Rivera, que creu que els independentistes estan plantejant un "cop a la democràcia:

"Ens estan plantejant una altre vegada l'octubre del 1934. L'octubre del 34 van fer un cop contra a la República i ara el volen fer contra la monarquia parlamentària constitucional. És el mateix".

Rivera ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors assegurant "que tot això passarà i la raó tornarà a Catalunya".

La portaveu al consistori barceloní, Carina Mejías, ha exigit a Colau, que "pari amb la calculadora electoral" i es decideixi per no posar el consistori "als peus del separatisme". L'alcaldessa de Barcelona ha dit que farà "tot el possible" perquè es pugui votar l'1-O.

ARXIVAT A:
11SReferèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut