Barcelona

Arriba el Cyber Monday amb descomptes per internet per rematar el Black Friday

La Confederació de Comerç de Catalunya està satisfeta amb les vendes aconseguides fins ara

RedaccióActualitzat

Després del Black Friday, aquest dilluns arriba el Cyber Monday, una jornada enfocada sobretot a les vendes per internet. El Cyber Monday va néixer l'any 2005 justament per incentivar les compres a través de la xarxa i amb descomptes més importants que els que s'han trobat durant el cap de setmana. De fet, la iniciativa, creada als Estats Units i a la qual s'han afegit alguns comerços catalans, està pensada com la rematada final després de les ofertes del Black Friday.

Des d'aquesta matinada, moltes webs de grans multinacionals ja publiciten les ofertes. Els descomptes també es traslladen a les botigues físiques i, en alguns casos, s'allarguen durant tota la setmana.

La Confederació del Comerç de Catalunya està satisfeta amb el volum de vendes aconseguit fins ara. El seu secretari general, Miquel Àngel Fraile, creu que s'ha donat el tret de sortida amb èxit a la campanya de Nadal, tant en les compres en botigues com online.

Fraile ho diferencia de les vendes que se solen fer pel pont de la Puríssima. Segons la Confederació del Comerç, el Black Friday ha beneficiat tant els petits establiments com els grans.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut