L'entrada del despatx del notari
L'entrada del despatx del notari
Cambrils

Apareix mort el notari de Cambrils que investigaven per una estafa als clients

El cos del notari, Rafael Martínez Olivera, l'han localitzat a la platja del Torn de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

RedaccióActualitzat

Apareix mort el notari de Cambrils, al Baix Camp, que estava sent investigat per una presumpta estafa milionària als seus clients. El cos sense vida l'han trobat a primera hora del matí a la platja del Torn a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea d'Investigació Criminal de la comissaria central del Camp de Tarragona n'ha assumit les investigacions.

L'home, Rafael Martínez Olivera, estava investigat per una estafa que podria haver arribat als dos milions d'euros. Segons fonts de la investigació, el notari hauria aprofitat en benefici propi les provisions que feien els clients, sobretot estrangers, a l'hora de fer compravendes d'actius immobiliaris.

Fa dues setmanes, els Mossos van detenir l'acusat, que es va acollir al seu dret a no declarar en comissaria. La detenció va quedar sense efecte poques hores després, amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan el requerís. Els agents van arribar a fer una entrada al despatx del notari, al passeig de la Salle de Cambrils, per buscar documentació relacionada amb la suposada estafa. El Col·legi de Notaris també havia obert una investigació interna.

Anar al contingut