Ignacio González abraça el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Ignacio González abraça el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Màlaga

Anticorrupció demana que Ignacio González declari com a investigat per l'àtic d'Estepona

La Fiscalia Anticorrupció de Màlaga entén que l'expresident de la Comunitat de Madrid podria haver comès delictes de suborn i blanqueig de capitals

RedaccióActualitzat

La Fiscalia Anticorrupció de Màlaga ha demanat que es prengui declaració en qualitat d'investigat a l'expresident de la Comunitat de Madrid Ignacio González -del PP- i a la seva dona en relació amb el seu àtic de luxe d'Estepona. Un pis que primer tenien de lloguer i després van acabar comprant. Anticorrupció demana també la compareixença, igualment com a investigat, del president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, pel mateix motiu.

La Fiscalia fa aquesta petició després de comprovar unes gravacions que es van aportar a la causa oberta contra Ignacio González. Amb aquesta prova entén que l'expresident de Madrid podria haver comès delictes de suborn i blanqueig de capitals. La investigació judicial es va obrir després que sortís el seu nom en el "cas Gürtel".

El representant del ministeri públic estima que aquestes declaracions s'han de fer en el mateix jutjat, ja que cal reproduir les converses que es troben aportades al procediment i per les quals ja van declarar, però com a testimonis, els comissaris Enrique García Castaño i José Manuel Villarejo a començament d'aquest mes.

Anar al contingut