Els dos agredits presumptament per Álvaro Ruiz-Mateos treballen en aquest hotel de la Vall d'Aran.
Els dos agredits presumptament per Álvaro Ruiz-Mateos treballen en aquest hotel de la Vall d'Aran.
Vielha

Álvaro Ruiz-Mateos, denunciat a Vielha per una presumpta agressió

El fill petit de l'empresari José María Ruiz-Mateos, l'han denunciat per una suposada agressió a dos treballadors de l'hotel Montarto, a la Vall d'Aran, amb qui es va discutir la matinada de Cap d'Any en una discoteca.

RedaccióActualitzat
Dos treballadors de l'hotel Montarto, a la Vall d'Aran, han denunciat el fill de José María Ruiz-Mateos, Álvaro, per haver-los agredit suposadament durant una discussió en una discoteca la nit de Cap d'Any.

L'advocat dels denunciants, Enric Rubio, ha explicat que Álvaro Ruiz-Mateos era a la Vall d'Aran per celebrar la nit de Cap d'Any amb uns amics en una coneguda discoteca. Durant la nit, el fill de Ruiz-Mateos i els seus acompanyants van començar una discussió dins del local amb el cap de cuina de l'hotel Montarto i el seu ajudant, segons ha assenyalat el lletrat.

Al cap d'una estona, l'advocat ha afegit que els seus dos defensats van sortir de la discoteca i, quan tornaven a l'hotel Montarto on treballen i també s'allotgen, es van trobar al carrer amb Álvaro Ruiz-Mateos i els seus amics, quatre persones més, que van començar a insultar-los. Els dos denunciants asseguren que van rebre una pallissa de Ruiz-Mateos i un altre dels seus acompanyants, que van ser els que, presumptament, van participar de forma activa en l'agressió. La resta dels amics es van quedar al marge de la baralla, segons ha comentat Enric Rubio.

Els dos presumptes assaltats han presentat una denúncia davant els Mossos d'Esquadra. El jutjat de Vielha ja ha rebut l'atestat, segons ha explicat Enric Rubio. El lletrat afirma que disposen d'una gravació del que va passar, ja que unes càmeres de seguretat exteriors van poder captar la discussió. Els Mossos no han pogut interrogar Álvaro Ruiz-Mateos perquè va marxar a Madrid, el seu lloc de residència.



Anar al contingut