Els fets van passar a Jaén el 3 de gener (EFE)

Alerta un carter que està segrestada i acaba detinguda per possessió de marihuana

La dona va ser arrestada després que la Policia Nacional descobrís unes dues-centes plantes a l'habitatge

Redacció/AgènciesActualitzat

Gir de guió inesperat en els fets que van succeir en un habitatge de Jaén el passat 3 de gener: una dona de 24 anys va llençar per la finestra una nota en la qual afirmava ser víctima d'un segrest juntament amb la seva filla de 7 anys.

L'escrit el va recollir un carter que repartia en aquell moment la correspondència al barri. L'home va alertar a una tercera persona i aquesta, a la Policia Nacional. Doncs bé, la dona finalment va acabar detinguda després que els agents descobrissin prop de dues-centes plantes de marihuana a l'habitatge.

Segons ha informat la policia, els fets van passar quan la dona va rebre la visita d'un conegut seu, amb qui mantenia relacions esporàdiques. Durant aquella tarda van començar a discutir, van forcejar i finalment, ella va pujar a la planta de dalt de la casa al costat de la seva filla, quedant-se l'home a baix.

Tal com apunten fonts policials, transcorregut un temps, la dona va voler sortir de la casa, però la clau no estava posada al pany i no tenia el seu telèfon mòbil. Amb la qual cosa va decidir escriure un missatge d'auxili en què demanava que cridessin els seus pares i no la policia.
 

183 plantes de marihuana

Tot i això, la informació va arribar a la Policia Nacional i diversos agents es van personar a l'habitatge de la víctima. Segons el relat policial, la dona no va voler atendre'ls al·ludint que no passava res, però "aquests finalment van accedir-hi posant-la fora de perill de l'autor, el qual va fugir per les teulades adjacents".

Un cop a l'interior, els policies van descobrir una plantació de marihuana interior i van sol·licitar l'actuació dels investigadors del grup d'estupefaents.

Després de la sol·licitud d'entrada i de registre concedida per l'autoritat judicial, els agents van confiscar 183 plantes a l'immoble i van detenir la dona.

En aquests moments, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions. De fet, la Policia Nacional assegura que treballa per trobar l'home fugit i aclarir el presumpte segrest.

 

ARXIVAT A:
Marihuana
Anar al contingut