Tauleta de xocolata d'Hacendado
El número de lot del producte afectat és I23325M1 (AESAN)

Alerta sanitària per "un cos estrany" en tauletes de xocolata de la marca Hacendado

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha rebut l'alerta de les autoritats sanitàries del País Valencià i recomana no consumir el producte

RedaccióActualitzat

Alerta per la presència "d'un cos estrany" en una tauleta de xocolata de la marca Hacendado, distribuïda per Mercadona, procedent de Portugal.

Així ho ha informat l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), que en un comunicat explica que es tracta de la rajola de xocolata negra 72% amb ametlles amb el consum preferent 05/2025 i amb el lot I23325M1.

L'Agència, que ha rebut l'alerta de les autoritats sanitàries del País Valencià, recomana a les persones que tinguin el producte afectat no consumir-lo.

L'empresa distribuïdora ha retirat els productes afectats dels punts de venda.

La reacció de Mercadona

La cadena de supermercats, que distribueix la marca Hacendado, ha assegurat en una nota de premsa que, després de ser informada per les autoritats competents de la possible presència de restes de plàstic visibles en la unitat anteriorment esmentada, "ha procedit a informar el proveïdor Imperial, responsable de l'elaboració d'aquest producte".

Mercadona ha comunicat als seus clients que aquells que hagin comprat el lot afectat d'aquest producte podran retornar-lo al supermercat més proper on se'ls reintegrarà l'import.

 

 

ARXIVAT A:
SalutAlimentació
Anar al contingut