Les croquetes retirades són de ceps (Flickr/Gorka Arcocha)

Alerta alimentària per unes croquetes congelades de Bonpreu, Eroski i Alteza

El fabricant està retirant alguns lots de croquetes de ceps per possible presència de plàstics i es demana a qui en tingui que no les consumeixi

RedaccióActualitzat

Les autoritats sanitàries han advertit de la possible presència de fragments de plàstic en unes croquetes de bolets congelades de les marques Eroski, Alteza i Bonpreu. L'alerta ha sortit de Catalunya i la recull l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AESAN).

Com es fa en aquests casos, l'empresa fabricant està retirant els productes del mercat i s'avisa que si algú en té a casa no les consumeixi.

S'han venut a Catalunya, Andalusia, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, La Rioja, Madrid i País Basc.


En el cas de les "Croquetes de ceps" de la marca Bonpreu són tres lots: 40111 (amb data de consum preferent desembre-25), 31122 (data de consum preferent octubre-25) i 40124 (data de consum preferent desembre-25).

El segon producte afectat es ven amb el nom "Croquetes de bolets boletus edulis" de la marca Ateza i només s'assenyala un lot problemàtic, el 31108, amb data de consum preferent abril-25.

El tercer, de la marca Eroski, són les "Croquetes boletus edulis" i s'han de retirar dos lots: 30610 (data de consum preferent novembre-24) i 31122 (data de consum preferent abril-25).

En tots tres casos són bosses de 350 grams.

ARXIVAT A:
AlimentacióConsum
Anar al contingut