Albiol: "El procés ha esdevingut una operació per salvar Mas i CDC"

El líder del PPC, García Albiol, defensa que "La independència no és la solució, sinó el problema"

RedaccióActualitzat

El líder del PPC, Xavier García Albiol, s'estrena com a diputat al Parlament recordant que "aquest no és un procés pacífic perquè violenta les regles bàsiques de l'estat de dret" i assegura que "el procés ha esdevingut una operació per salvar Mas i CDC".

García Albiol ha dit que la resolució independentista només té l'objectiu de salvar Artur Mas. L'ha qualificat de subversiva, excloent i irresponsable, i ha dit que la majoria de catalans no hi està d'acord. I ha contraposat aquesta proposta a les necessitats socials i econòmiques de Catalunya.  

El número 1 del PPC ha volgut deixar clar que el PPC "no permetrà que cap català hagi d'utilitzar el passaport per sortir de Catalunya" i ha afirmat que "la independència no és la solució, sinó el problema".

Albiol ha volgut recordar en el seu discurs que tal dia com avui va caure el mur de Berlín i ha acusat Mas de voler "construir ara un mur a Catalunya". Ha assegurat que "mi Mas, ni Junqueras ni l'extrema esquerra radical separaran Catalunya de la resta d'Espanya". Seguidament, ha explicat que "quan algú es tira a la via no hi ha un xoc, hi ha un suïcidi".

El líder del PPC ha acabat el seu discurs amb un "Visca Catalunya i visca Espanya". 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut