Així explica l'"InfoK" als nens els atemptats de Barcelona i Cambrils

Sis vídeos per entendre què ha passat, per viure la resposta ciutadana i per aprendre a gestionar les emocions

RedaccióActualitzat

L'informatiu més jove de Televisió de Catalunya, l'"InfoK", demostra un cop més la seva capacitat per acostar la realitat als més petits... i als més grans. El programa ha fet una edició especial aquest diumenge per explicar què va passar a Barcelona i Cambrils el 17 d'agost, els atemptats que van causar 16 morts.

L'"InfoK" es planteja en poc menys de 30 minuts les preguntes clau davant els atemptats. Així explica què és el terrorisme:

Els més petits també volen saber què és Estat Islàmic i si té alguna cosa a veure amb l'islam:

L'"InfoK" també ha acostat als més petits un dels personatges d'aquest últims deu dies, el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que ha respost a les preguntes dels nens tal com ho va fer amb els periodistes:

El prorgama especial també ha repassat tots els homenatges i manifestacions, com la d'aquest dissabte a Barcelona, amb ulls de nen:

L'"InfoK" també intenta donar resposta a un dels grans dilemes d'aquests dies: què faig amb la por i la tristesa? La resposta és vàlida tant per a petits com per a grans:

I per tancar el programa especial, un homenatge a la Rambla de Barcelona. La Rambla de la gent, del Sant Jordi, de les celebracions esportives i de les flors:

 

A la web de l'"InfoK" es pot trobar el programa especial sencer. L'"InfoK" tornarà a la seva emissió habitual, a dos quarts de vuit del vespre al canal Super3, tan bon punt començi l'escola, el 12 de setembre.

Anar al contingut