La víctima va ser agredit especialment a la cara (@Kiko_Wow)

Agressió homòfoba a Oviedo: "Vull anar pel carrer sense que em matin"

El govern d'Astúries condemna el cas i s'afegeix a la onada de rebuig que ha aixecat la denuncia que el jove ha fet a Twitter

Actualitzat

Un jove asturià denuncia haver estat víctima d'una agressió homòfoba dissabte a la nit als carrers del casc antic d'Oviedo. La víctima ha fet públic el seu cas a través del seu Twitter amb el nom de Kiko Wow, lamentant que "l'orgull gai no serveix per a res", si no es pot anar tranquil pel carrer.

Kiko va rebre una pallissa la matinada de diumenge, després d'una nit de festa de bar en bar pel casc antic d'Oviedo. A causa de les lesions va acudir al l'Hospital Universitari Central d'Astúries, on han determinat l'abast de les ferides, sobretot a la cara.

El cas s'ha fet viral a Twitter, on ha rebut grans mostres de suport, amb més de 12.000 retuits i 43.000 "m'agrada". També del Partit Socialista, del qual la víctima és militant.


Suport del govern d'Astúries

El govern del Principat, a través de la consellera de Presidència, Rita Camblor, ha condemnat el cas dient que "no té cabuda en una societat avançada".

El president del Principat, Adrián Barbón, ha estat contundent: "No ho tolerarem". I ha afegit que s'investigarà per "portar davant la justícia els culpables".

 

ARXIVAT A:
Viral HomofòbiaLGTBIQ+Policial
Anar al contingut