Borràs, després de l'agressió (Quico Sallés / El Món)
Borràs, després de l'agressió (Quico Sallés / El Món)
Barcelona

Agressió al fotoperiodista Jordi Borràs al centre de Barcelona

Actualitzat

El fotoperiodista Jordi Borràs ha estat agredit aquest dilluns al vespre a Barcelona. Segons avança "El Món", l'home que l'hauria agredit s'ha identificat com a agent de la Policia Nacional. El fotoperiodista té el nas trencat i diverses contusions cranials i a les extremitats.

Borràs sortia de l'Ateneu Barcelonès, on ha anat a cobrir la presentació de la Crida Nacional per la República. Segons ha explicat ell mateix a TV3, quan anava a recollir el cotxe, un home se li ha tirat a sobre i l'ha colpejat mentre cridava "Viva España, viva Franco". Alguns vianants han intentat interceptar l'home, però en aquest moment el presumpte agressor hauria mostrat una placa de la Policia Nacional.

Els Mossos d'Esquadra estan intentant localitzar l'agressor amb l'ajuda de fotografies i vídeos enregistrats per testimonis.

Borràs ha estat traslladat al dispensari de Peracamps, on l'han atès de les ferides. Aquest dimarts, presentarà una denúncia pels fets.

Reaccions de suport a Borràs

Diverses personalitats polítiques s'han solidaritzat amb Borràs. És el cas del president de la Generalitat, Quim Torra, i el del Parlament, Roger Torrent, així com l'expresident Carles Puigdemont o l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. 

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut