L'streamer murcià, de 26 anys, és un dels més influents de parla hispana (EFE/Adrián Ruiz Hierro)

Acusen TheGrefg de voler desnonar una anciana d'un pis d'Andorra i ell es defensa rient-se'n

L'streamer admet que la seva societat Grefito SLU està en litigi amb la dona perquè marxi d'un habitatge d'Escaldes que ha comprat per reformar

RedaccióActualitzat

L'streamer TheGrefg ha tret la destral per defensar-se de les informacions que el vinculen a un procediment per desnonar una dona de 80 anys del pis on fa uns quaranta anys que viu, a Escaldes Engordany, a Andorra.

El cas l'ha avançat el digital Altaveu, que explica que aquest és el quart hivern que la dona ha de viure en un habitatge "mig desballestat" i que s'ha convertit en un congelador des que es van començar a desmuntar la resta d'habitatges del bloc, que havien quedat buits, i es van treure tots els finestrals.

En les últimes hores, David Cánovas s'ha vist obligat a emetre un comunicat per donar explicacions sobre el cas, però no ha perdut l'oportunitat per riure-se'n amb frases pretesament iròniques com ara "m'agrada matar senyores grans, de fet m'agrada menjar-me-les" o "en el pròxim directe posaré un comptador per anar a buscar la teva àvia i devorar-la, ves amb compte".


Un edifici glaçat

Segons el digital, l'edifici en qüestió el va comprar l'estiu del 2020 la societat Grefito SLU amb la intenció de reformar-lo de dalt a baix, però la dona va negar-se a marxar-ne, escudant-se amb l'arrendament vitalici de dos pisos i dues places d'aparcament que diu que el seu marit havia pactat verbalment amb l'anterior propietat.

Cap a finals d'aquell any haurien començat els problemes, fins i tot arribant-se a glaçar les canonades de l'edifici per culpa del desballestament de la resta d'habitatges i els corrents d'aire fred provocades per la retirada de les finestres.

De fet, la Batllia d'Escaldes hauria obligat la societat a resoldre aquest punt refent o tapiant els tancaments, cosa que no ha passat.


"Ocupació abusiva", segons l'streamer

En el comunicat que ha publicat a X, TheGrefg es defensa assegurant que no va saber fins aquest diumenge de la situació que afecta l'immoble, i que quan la seva societat va comprar l'edifici l'anterior propietari ja havia comunicat als arrendataris que se n'haurien d'anar.

"Davant de l'ocupació abusiva de la senyora amb pretensions totalment fora de lloc, es va instar la corresponent demanda judicial, en un procediment d'arrendament, instant el desallotjament", admet.

Segons l'streamer, que assegura que sempre ha actuat d'acord amb la legalitat, el contracte d'arrendament amb l'anterior amo s'havia extingit i la dona no ha pagat cap lloguer a l'actual propietat.

A més, TheGrefg explica que els tribunals ja han dictat una sentència --ara recorreguda-- acordant-ne el desallotjament, i lamenta que l'anciana i la seva família hagin portat el cas als mitjans de comunicació "per intentar fer el màxim de mal a la meva figura pública".

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials HabitatgeAndorra
Anar al contingut