Activistes de la PAH alcen Liliana després d'aconseguir evitar el desnonament amb una concentració davant de casa seva, a l'Hospitalet de …
Activistes de la PAH alcen Liliana després d'aconseguir evitar el desnonament amb una concentració davant de casa seva, a l'Hospitalet de Llobregat, el 18 de juny del 2020. (Horitzontal)

Activistes de la PAH i sindicats d'habitatge aturen el primer desnonament mediàtic de l'estat d'alarma

Actualitzat

ACN Barcelona.-La concentració d'uns 300 activistes de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i sindicats d'habitatge ha impedit aquest dijous el primer desnonament mediàtic de l'estat d'alarma. D'aquesta manera la Liliana i els seus dos fills de set i tretze anys podran seguir vivint al pis de l'Hospitalet de Llobregat que des de fa un any i mig és casa seva. Lucía Delgado, de la PAH, ha aprofitat per exigir al govern espanyol que modifiqui el reial decret de la 'nova normalitat' perquè s'aturin "tots els desnonaments, també els d'ocupació", i és que Liliana diu que pagava el relloguer d'una habitació a un estafador. Delgado també ha demanat al Govern que faci servir les eines perquè el Banc Sabadell i Cerverus ofereixin un lloguer social.

Anar al contingut