Sant Antoni de Vilamajor

Activistes animalistes entren en una granja de porcs de Sant Pere de Vilamajor

El moviment Meat The Victims va néixer a Austràlia i va actuar per primer cop a Europa el desembre passat en una acció a Mataró

Actualitzat

Uns 75 activistes han entrat aquesta matinada en una granja de Sant Pere de Vilamajor, al Vallès Oriental, per denunciar les condicions en què hi viuen les truges. L'acció de protesta animalista s'emmarca en un moviment que va néixer a Austràlia i que actua amb el nom de Meat The Victims.

Els activistes hi han entrat al voltant de les 3 de la matinada sense gaires dificultats i s'hi han estat fins a les 7.30. Així ho explica Massin Riggs, que denuncia la quantitat de cries mortes que hi havia i les condicions en què estan les truges.

"És una crueltat enorme. Hem trobat al voltant d'uns deu garrins morts a dins, i a fora, al contenidor, n'hi havia més. Hi ha vegades que la mateixa mare aixafa les cries perquè no hi ha prou espai o que els mateixos treballadors, veient que un garrí és feble, el maten a cops contra la paret."

A les 7.00, el propietari ha trucat als Mossos d'Esquadra. Un cop el cos policial ha arribat, els activistes han negociat una sortida pacífica i han abandonat la granja cap a dos quarts de vuit.

 

Aquesta és la segona vegada que els activistes que actuen sota el nom Meat The Victims fan una acció a Catalunya. L'1 de desembre, unes 40 persones van entrar en una granja de gallines a Mataró. Aquest era el primer cop que el moviment actuava a Europa.

Meat the Victims és un moviment que va néixer fa un any a Austràlia per denunciar les condicions en què viuen els animals abans d'arribar al nostre plat. Els impulsors esperen que el moviment s'estengui i arribi a més ciutats del món.

ARXIVAT A:
Maltractament animal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut