Cartell amb la fotografia del ciutadà francès desaparegut a Montserrat.
El desaparegut havia sortit a caminar sol per la muntanya de Montserrat.
Montserrat

Abandonen la recerca del ciutadà francès desaparegut a Montserrat fa gairebé un mes i mig

En el dispositiu d'aquest cap de setmana han participat 58 voluntaris, la majoria compatriotes de l'home de 31 anys desaparegut fa 42 dies

RedaccióActualitzat

S'ha donat per acabada sense èxit la recerca de l'home francès que va desaparèixer a la muntanya de Montserrat fa gairebé un mes i mig. Aquest cap de setmana, els Bombers i els Mossos d'Esquadra han fet una nova batuda amb una seixantena de voluntaris arribats del poble francès de Les Plans, a prop de Nimes, d'on és originari Damien Vigoroux, de 31 anys i enginyer d'una empresa auxiliar de Seat. Des de feia uns anys tenia fixada la seva residència a Martorell.

Els voluntaris s'han dividit en grups i, sota la supervisió i acompanyament cadascun d'un agent dels Bombers, han intentat buscar alguna pista de l'excursionista. Durant les primeres setmanes, els Bombers i els Mossos ja van rastrejar en tres ocasions la zona amb gossos i no el van poder localitzar.

Les últimes notícies que es tenen de Damien Vigoroux són de la tarda del diumenge 5 d'octubre, quan hauria enviat un missatge de mòbil a la seva exparella, on deia que tornava a casa i que anava a buscar el cotxe. Des de llavors no se sap res d'ell. El desaparegut havia sortit a caminar sol per la muntanya de Montserrat i, ràpidament, es va localitzar el seu cotxe en el pàrquing de la zona de Can Maçana, a l'Anoia.

 

Anar al contingut