Platja del Miracle de Tarragona
Tarragona

A Tarragona ja es pot anar amb gos a la platja del Miracle en ple estiu

S'han escoltat les llargues reivindicacions per part dels propietaris de gossos de mantenir la platja oberta en el període estival

Actualitzat

Tarragona té la primera platja habilitada per a gossos després de la llarga reivindicació dels seus amos de poder portar-hi els animals a l'estiu.

L'espai està ubicat a la platja del Miracle, al racó que toca l'antic Fortí de la Reina, i està delimitat amb una tanca fins a l'aigua.

L'Ajuntament va explicar que la tanca, que acota l'àrea de 1.200 metres quadrats, només és necessària a l'estiu, que és quan està prohibit l'accés dels gossos a la platja. A l'hivern, els gossos no tenen restricció per anar a la platja.

A l'espai hi ha dutxes, abeuradors, algun banc i papereres. És accessible i està tancat perquè els animals no s'escapin. De fet, és un lloc de convivència entre els animals i les persones que els acompanyen.

Al maig es va començar el procés de contractació i durant el juny s'han fet els treballs d'adequació, que han costat uns 40.000 euros aproximadament.

Ara, aquest racó rep molta afluència i s'ha convertit en un espectacle també per als tarragonins més curiosos, que s'hi acosten per veure jugar els gossos a la sorra.

Anar al contingut