L'autocar ha caigut al buit uns 50 metres (Reuters/Siphiwe Sibeko)

Una nena de 8 anys, única supervivent d'un accident d'autocar amb 45 morts a Sud-àfrica

El vehicle ha impactat contra les tanques de seguretat de la carretera i s'ha precipitat des d'uns cinquanta metres d'un pont

RedaccióActualitzat

45 persones han mort en un accident d'autocar a Sud-àfrica. Ho ha anunciat el Ministeri de Transports que, en un comunicat, ha detallat que el vehicle feia un trajecte des de Gaborone, a Botswana, fins a Moria, al nord Sud-àfrica.

L'accident ha passat en un pont penjant entre dos turons a prop de Mmamatlakala, a la província de Limpopo, al nord del país, a uns 380 quilòmetres al nord de la capital, Johannesburg.

L'autocar s'ha precipitat al buit després de trencar la tanca del pont (Reuters/Siphiwe Sibeko)

El conductor, segons les autoritats, hauria perdut el control del vehicle, que ha impactat amb les tanques de seguretat i s'ha precipitat des de dalt del pont. "L'autobús ha caigut des de cinquanta metres i, després, s'ha acabat incendiant", han explicat.

En l'autocar, comptant el conductor, hi viatjaven un total de 46 persones, entre les quals hi ha una única supervivent, una nena de 8 anys, que està ferida greu i l'han traslladat a l'hospital. Els passatgers eren feligresos que feien un pelegrinatge de Pasqua.

Les autoritats han explicat que alguns cossos han quedat completament cremats
Les autoritats han explicat que alguns cossos han quedat completament cremats (Reuters)

"Alguns cossos han quedat completament cremats i no els hem pogut identificar i d'altres estan atrapats sota la ferralla", ha explicat el Ministeri de Transports.

Les autoritats locals han informat que la matrícula corresponia a un vehicle de Botswana, però no han pogut confirmar encara la nacionalitat dels passatgers.

El vehicle ha quedat totalment calcinat
El vehicle ha quedat totalment calcinat (Reuters)

El ministre de Transports, Sindisiwe Chikunga, en la seva visita al lloc dels fets, ha promès una investigació exhaustiva per esclarir les causes de l'accident.

ARXIVAT A:
Àfrica
Anar al contingut