Un grup de persones ha començat a disparar als pilots, que, en aquell moment, estaven estacionats

10 persones assassinades i 9 de ferides durant un ral·li de cotxes totterreny a Mèxic

Un grup de persones ha baixat d'una furgoneta grisa i han començat a disparar; també han deixat nou persones ferides

Redacció / AgènciesActualitzat

Almenys deu persones han mort i nou han quedat ferides en un tiroteig aquest dissabte al municipi de San Vicente, a l'estat de Baixa Califòrnia, al nord de Mèxic.

Tot plegat ha passat mentre es disputava un ral·li de cotxes totterreny. De sobte, ha arribat una furgoneta grisa i n'han baixat diverses persones que han començat a disparar amb armes llargues contra els vehicles dels participants al ral·li, que, en aquell moment, estaven parats.

Les imatges del moment són impactats. Han estat enregistrades per alguns dels espectadors i s'hi pot veure com disparen contra els cotxes:

Era la cinquena vegada que se celebrava aquest ral·li, conegut com El Cachanillazo a la zona, que reuneix aficionats dels cotxes Razer.

La policia ha rebut l'avís de l'atac a les dues del migdia. Tot seguit hi ha enviat un ampli desplegament, amb policia municipal, forces estatals i també de l'exèrcit, a més dels bombers i equips mèdics per atendre els ferits.

Les forces de seguretat miren ara de trobar els responsables de l'atac i la fiscalia de l'estat ha encarregat la investigació del cas a un grup especial.

Baixa Califòrnia, estat fronterer amb els Estats Units, és un dels estats mexicans amb més violència. En forma part la ciutat de Tijuana, considerada una de les més perilloses del món.

Es desconeix el motiu de l'atac d'aquest dissabte contra els participants del ral·li El Cachanillazo.

ARXIVAT A:
Mèxic
Anar al contingut