El segon i el tercer premi de la rifa de Nadal, venuts en part a Catalunya

Molt repartits, el segon, el 51244, s'ha venut a Sort, Barcelona, Badalona i Tarragona, i el tercer, el 06914, a Barcelona

RedaccióActualitzat

El segon premi de la rifa de Nadal, el 51244, ha tocat, en part, a Catalunya. Ha sortit pocs minuts abans de les 10.

Molt repartit a tot Espanya, a Catalunya ha tocat a Barcelona, Badalona (Barcelonès), Tarragona (Tarragonès) i Sort (Pallars Sobirà). Als dècims del segon premi els corresponen 125.000 euros -6.250 euros per cada euro jugat-, dels quals Hisenda se'n queda 24.500.

 

L'administració del carrer Concepción Arenal de Barcelona, que ha venut el segon premi, s'han afanyat a penjar el número a la porta. Les responsables no saben quants números han venut, perquè la venda es va fer a través de la màquina expenedora. El més habitual és que d'aquesta manera es vengui un sol dècim per compra, però podrien ser més. 

El tercer

El tercer premi de la rifa de Nadal, el 06914, ha estat el primer a sortir, a les 9.20 del matí, dels bombos de la rifa de Nadal.

Cada dècim del tercer premi reparteix 50.000 euros -2.500 euros per cada euro jugat-, dels quals Hisenda en retindrà 9.500.

 

El número ha estat venut, en part, a Catalunya. En concret a Barcelona, a l'administració de Diagonal Mar. Es dona la circumstància que la venedora -avui molt emocionada- el va triar perquè la xifra es correspon amb la data del naixement del seu fill. N'ha venut 41 sèries (en tenia 45, però en van tornar quatre), i 125 dècims van anar a parar a la cafeteria de l'equip de futbol Unió Deportiva Atlètica Gramenet. La resta s'han venut per finestreta. Fins i tot la venedora s'havia quedat un dècim.

Els quarts premis

Els quarts premis han estat els que més han trigat a sortir. El primer quart premiat ha sortit a la una del migdia. Ha estat pel número 13378.

Cada dècim del 13378 està premiat amb 20.000 euros. En aquest cas, ha passat de llarg de Catalunya. On sí ha tocat ha estat al País Valencià. Se n'han venut dècims a Vinaròs i Castelló. També s'ha venut a Galícia i Andalusia.

 

 

El segon quart premi ha sortit a un quart de dues del migdia. Cada dècim del 61207 està premiat amb 20.000 euros. S'ha venut íntegrament a Candas, Astúries. 

 

 

Els cinquens

El segon premi a sortir aquest matí, a les 9.40 ha estat un cinquè, el 58808, molt repartit per tot Espanya i també a Catalunya. S'ha venut a Sort (Pallars Sobirà), Barcelona -Zona Franca i carrer Navàs-, Castelldefels (Baix Llobregat), Mataró (Maresme), Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), Tortosa (Baix Ebre) i Salou (Tarragonès).

 

Un altre cinquè premi, el 05431, ha sortit un quart d'hora més tard. També ha tocat, en part, a Catalunya, on s'ha venut a Sabadell (Vallès Occidental) -60 sèries a l'administració de l'avinguda de Matadepera- i Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès).

 

El tercer cinquè premi, el 37872, ha sortit a les 10, pocs minuts deprés del segon. Ha tocat íntegrament a la població sevillana de Lebrija.

 

Poca estona després ha arribat el quart cinquè premi, el 18065. També molt repartit, a Catalunya només s'ha venut a l'administració del carrer Girona de Barcelona. 

 

El cinquè cinquè premi, el 03278 s'ha fet esperar una mica més, i ha sortit gairebé a les 10.40. Repartit per tot Espanya, a Catalunya l'han venut administracions de Manlleu (Osona) -45 sèries-, Barcelona -Via Laietana i carrer València- i Mont-roig del camp (Baix Camp).

Els treballadors de la fàbrica Esbelt de Manlleu s'han repartit més d'un milió d'euros d'aquest cinquè premi, el número 3.278.

La majoria de treballadors porten un dècim sencer. El van triar perquè quan els van comprar era l'únic de l'administració del que quedaven prou números per fer-ne participacions per a tota la plantilla. 

Aquesta nit fan el sopar de Nadal de l'empresa i, asseguren, que serà una celebració molt especial. 

 

El penúltim cinquè premi de la rifa de Nadal ha estat per al 24982 i ha caigut íntegrament a Castelló. 

 

I l'últim cinquè premiat ha estat el 22253 que s'ha venut a Tarragona, Barcelona, Sant Adrià de Besòs i Sant Boi de Llobregat, entre altres llocs. Com la resta de cinquens premis, està premiat amb 6.000 euros per a cada dècim.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut