Truita de riu a la catalana

INGREDIENTS

  • 8 truites de riu
  • 50 g de pinyons pelats
  • 200 g mantega
  • 50 g panses
  • 200 g fulles d'espinacs
  • 1 copa de vi blanc
  • 300 g farina
  • Cansalada

PREPARACIÓ

1. Netegem les truites, obertes de la panxa i les salpebrem.

2. A una paella, hi posem una mica d'oli, una mica de mantega i saltem les panses, els pinyons i els espinacs durant 2 o 3 minuts. Hi afegim una mica de sal i un polsim de pebre.

3. Obrim la truita, la salpebrem i ja la podem farcir amb els ingredients que hem saltat.

4. Un cop farcida, la tanquem bé i l'emboliquem amb la cansalada.

Enfarinem la truita i la posem al foc amb mantega fins que quedi ben rossa.

5. Llavors, la girem , hi afegim les panses, els pinyons i els espinacs que ens han sobrat i un got de vi blanc.

6. Un cop cuita per l'altra banda, la posem 4 o 5 minuts al forn a 170 graus i ja la podem servir.