Pastís de formatge

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Juan Manuel Olmos
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fragata, Sitges

INGREDIENTS

  • Per al cruixent:
  • 20 g de neules triturades
  • 20 g de galetes maria
  • 20 g de mantega fosa
  • 20 g de galeta sablée (pastes de te)
  • Per al pastís de formatge
  • 150 g de formatge per untar
  • 40 g de nata líquida
  • 20 g de sucre
  • Per a l'estofat de fruita vermella:
  • 60 g de puré de gerds
  • 20 g de sucre
  • 90 g de fruita vermella

PREPARACIÓ

Per fer el cruixent, poseu en un bol les galetes maria picades, les neules triturades, la galeta sablée triturada i la mantega i remeneu-ho tot bé amb una forquilla.

Per fer l'estofat de fruita vermella, escalfeu en un cassó el puré de gerds amb el sucre i remeneu-ho bé fins que el sucre quedi ben desfet. Tot seguit, poseu-ho en un bol amb la fruita vermella i remeneu-ho bé.

Per fer la crema de formatge, escalfeu en un cassó la nata líquida amb el sucre i remeneu-ho bé fins que el sucre quedi ben desfet.

A continuació, retireu-ho del foc, afegiu-hi la crema de formatge a poc a poc i remeneu-ho bé amb un batedor fins que quedi una crema ben fina.

I ja per acabar, emplateu l'estofat de fruita al fons del plat, a sobre poseu-hi el cruixent i finalment, poseu-hi dos canelons de crema de formatge a sobre.