Moll amb wasabi (rave japonès) i moixama

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Andrés Herreros
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Cucanya, Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 4 molls de 200 g
  • 5 llimes
  • 15 g de wasabi (rave japonès fresc)
  • oli de gira-sol
  • oli d' oliva i sal
  • fulles de mostassa
  • tomàquet cor de bou
  • 40 g de moixama
  • alga enciam de mar
  • caviar de llimes i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu l'enciam de mar en aigua per treure-li la sal.

A continuació, filetegeu els lloms dels molls, netegeu-los i poseu-los en sal durant 30 minuts. Seguidament, eixugueu-los amb paper de cuina, poseu-los en un bol amb el suc de les llimes i deixeu-los marinar 10 minuts més. Passat aquest temps, escorreu-los, poseu-los en un altre bol i cobriu-los amb oli de gira-sol.

Mentrestant, escorreu l'enciam de mar i fregiu-lo en una paella amb oli de gira-sol ben calent.

Tot seguit, talleu la moixama i el tomàquet cor de bou molt primet.

Finalment, amaniu les fulles de mostassa amb oli d'oliva i sal i ratlleu-hi el rave japonès per damunt.

I ja per acabar, amb el cor de bou tallat molt primet i les fulles de mostassa amanides, feu el fons de plat, poseu-hi per sobre uns talls de moixama i els molls i guarniu-ho

amb l'enciam de mar fregit i el caviar de llimes i pebre.