Marinera de peix i verdures amb vi Chardonay

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Motel Empordà

INGREDIENTS

  • 1/2 l de vi blanc (Chardonay)
  • 8 escamarlans
  • 8 gambes de Roses
  • 360 g de turbot
  • 360 g d'escórpora
  • 360 g de rap
  • 1/2 l de fumet de peix
  • pastanagues
  • carxofes
  • pèsols
  • cebetes
  • carabassons
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Saleu els peixos (escamarlans, gambes, turbó, escòrpora, lobarro i rap), i daureu-los, a foc suau, en una paella antiadherent. Traieu una mica d'oli de la paella i poseu-hi a reduir el Chardonay.
Mentre es va reduint, afegiu-hi la mantega, el brou de peix, una mica de sal i un polsim de pebre. Un cop tot això s'hagi reduït, poseu-hi les verdures, prèviament cuites i tallades: el carabassó, la pastanaga, les carxofes, els pèsols i les cebetes. Incorporeu els peixos a la paella i coeu-ho a foc lent perquè agafi tots els aromes. Quan els peixos estiguin ben cuits i les verdures aromatitzades, ja podreu servir el plat.