Maduixes amb xocolata blanca, taronja confitada i alfàbrega

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Miquel Aldana
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tres Macarrons, El Masnou
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les maduixes son font d'antioxidants com els flavonoides, pigment natural que li proporciona el seu color vermell, i vitamina C, de la que te més quantitat que la pròpia taronja.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 grs de maduixes del Maresme ben vermelles
  • 225 g de xocolata blanca
  • 125 g de iogurt natural sense sucre
  • 10 g d'alfàbrega fresca ( i 1 fulla per decorar)
  • 50 g d'oli de gira-sol
  • Per confitar la taronja:
  • 1 taronja
  • 100 g d'aigua
  • 100 g de sucre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol la xocolata blanca tallada a trossets i el iogurt i deixeu-ho escalfar al microones durant un parell de minuts a 700 watts.

Seguidament, tritureu-ho amb el túrmix i deixeu-ho refredar a la nevera durant 3 hores.

A continuació, talleu la pell de taronja a tires, escaldeu-la 3 vegades en un cassó amb aigua bullint.

Tot seguit, poseu en un cassó l'aigua i el sucre i, quan arrenqui el bull, afegiu-hi la pell de taronja i deixeu-la confitar durant 10 minuts a foc suau.

Per fer l'oli d'alfàbrega, poseu en un cassó l'oli de gira-sol i les fulles d'alfàbrega i deixeu-ho infusionar durant una hora a foc suau.

Després, coleu-lo i reserveu-lo.

I ja per acabar, emplateu les maduixes tallades a rodanxes, amaniu-les amb l'oli d'alfàbrega, poseu-hi una canel de crema de xocolata blanca a sobre i guarniu el plat amb la taronja confitada i una fulla d'alfàbrega.
Anar al contingut