Entrepà de llonza llaminera de bou

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 3 entrepans:
  • 3 panets de Viena
  • 400 g de llonza llaminera de bou
  • 1 tomàquet
  • 1 enciam
  • 2 cebes
  • maionesa
  • 4 llenques de formatge emmental

PREPARACIÓ

1. Talleu l'enciam, el tomàquet a rodanxes i la ceba.
2. Obriu per la meitat els entrepans.
3. Unteu de maionesa el pa.
4. Daureu la ceba i passeu l'enciam per la planxa.
5. Poseu el tomàquet damunt la maionesa.
6. Després el formatge, l'enciam i, a sobre, la carn que abans haureu passat per la planxa.
7. Poseu els entrepans al forn per mantenir-los calents.

L'Isma et recomana acompanyar l'entrepà amb unes varetes d'albergínia.